Op zoek naar facebook app storing?

facebook app storing
 
Facebook storing laat mensen geen berichten plaatsen XGN.nl.
Wat de oorzaak is van deze storing is nog onbekend. Het advies is om berichten te plaatsen via de Facebook app voor iOS of Android en wachten tot de storing verholpen is. Wanneer dit precies zal zijn, is nog onbekend.
Bugs en bekende problemen Helpcentrum van Facebook Facebook.
Facebook Mobile-apps iPhone, Android, enzovoort. De app Facebook voor iOS werkt niet goed. Als de app Facebook voor iPhone of iPad niet goed werkt, controleer dan of je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd.: Ga naar de App Store op je iPhone of iPad.
Overzicht van Facebook storingen Alle Storingen.
9 april 2018 Storing bij Facebook. Er is vanaf 2148: een storing bij Facebook. Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. 5 april 2018 Storing bij Facebook. Er is vanaf 2152: een storing bij Facebook.
Ik heb problemen met de Facebook-app voor Android. Helpcentrum van Facebook Facebook.
Ga naar de Play Store of download de nieuwste versie rechtstreeks vanaf Facebook. Als er een nieuwere versie van de Facebook-app is en je die nog niet gebruikt, kun je die hier downloaden. Als je problemen hebt met het downloaden van de app, controleer je je internetverbinding.
Facebook storing? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
@bbbraa @facebooknl waarom geeft mijn facebook deze" inhoud is momenteel niet beschikbaar." 5 maart 2018 1632.: @Angelakloet @spotifynl ik kan niet inloggen met facebook op de app. 2 maart 2018 0708.: @kroon125 het lijkt erop dat de storing bij facebook is verholpen.
Facebook storing? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
@Angelakloet @spotifynl ik kan niet inloggen met facebook op de app. @kroon125 het lijkt erop dat de storing bij facebook is verholpen. @Ristcard leuk, we kunnen niets op facebook plaatsen. @MIchelFR1908VL storing facebook nog meer mensen last van. mobile facebook werkt wel gewoon.
Werkt de Facebook-app niet op je iPhone? Probeer dit eens.
Zo gebeurt het nogal eens dat de app niet wil laden op een iPhone. Gelukkig zijn er tal van opties die je kunt proberen om Facebook of Facebook Messenger weer werkend te krijgen. Facebook-app werkt niet: dit kun je doen.
Alle Storingen Er is vanaf 2145: een storing bij. Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 14 december 2014. Er is vanaf 2145: een storing bij Facebook Messenger. Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. Storing bij Facebook Messenger. Actuele storingen en problemen bij Facebook Messenger.
De app Facebook voor iOS werkt niet goed. Helpcentrum van Facebook Facebook.
De app Facebook voor iOS werkt niet goed. share Deel dit artikel. Als de app Facebook voor iPhone of iPad niet goed werkt, controleer dan of je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd.: Ga naar de App Store op je iPhone of iPad.

Contacteer ons