Ik kan niet meer inloggen op Facebook!?

Soms gebeurt het gewoon dat je niet kan inloggen op facebook. Dit kan aan een storing liggen of aan het feit dat jouw facebook account is gehackt. Er kunnen verschillende factoren spelen waarom je niet meer kan inloggen op je facebook account. Hieronder laten we verschillende scenario’s zien van wat er nu aan de hand kan zijn met jouw facebook account:

Er is een storing op facebook

Dit is een van de meest bekende fouten die je tegen kan komen op facebook. Soms werkt de site of de app gewoon even niet door een storing of een server onderhoud. Deze storingen duren meestal niet zo lang , en de meeste mensen kunnen dan ook na 1 of 2 uren weer op facebook inloggen met hun account. Sommige storingen of onderhouden duren langer, de foutmeldingen kunnen maximaal 24 uur duren. Als je na 24 uur nog steeds niet kan inloggen kan er iets anders aan de hand zijn.

Mijn computer blokkeert de site

Het kan ook voorkomen dat jouw computer facebook blokkeert. Dit kan je makkelijk oplossen door te kijken of je verbinding maakt met de site. Gebruik hiervoor de command in cmd genaamd ‘ping facebook.com’ indien je resultaat krijgt maakt je computer verbinding met facebook, maar als je geen resultaat krijgt kan en/of maakt je computer geen verbinding met het blauwe monster (zie hier over het gebruik van commands).

Je bent ergens anders al ingelogd

Vaak vergeten mensen om uit te loggen wanneer ze op een openbare computer inloggen op facebook. Wanneer er al een verbinding actief is kan je niet met een andere verbinding op het zelfde account. Je krijgt hierdoor een foutmelding waardoor je niet op je account komt. Een sessie op een openbare computer blijft maximaal 24 uur actief. Controleer dus na 24 uur of je dan wel kan inloggen.

Jouw facebook account is gehackt

Het kan ook zo zijn dat jouw facebook account is gehackt. Hackers hebben jouw wachtwoord bemachtigd en hebben toen het wachtwoord van uw account veranderd. Met de facebook hacken tool kan je wel jouw wachtwoord weer terug krijgen. Met deze tool kan je de gegevens van jouw facebook account weer terug krijgen. Het is namelijk erg irritant als je, je facebook account kwijt raakt. Je moet dan opnieuw al je vrienden toevoegen en opnieuw alle gegevens aanpassen, dit kan veel tijd kosten en is erg irritant. Probeer dus vandaag ook de facebook hack tool!

Wat kan ik er tegen doen?

Er zijn verschillende redenen om meer beveiliging te gebruiken. Zo kan je een virusscanner downloaden, zoals AVG of Northon tool. Ook raden we je aan om niet overal je gegevens in te vullen. Het kan zo voorkomen dat andere mensen met kwaden bedoelingen jouw gegevens in het bezit krijgen.

admin