Is er een Facebook storing op dit moment?

Je zou denken dat een van de grootste websites van de wereld nooit offline zou gaan. Dan heb je het mis! Ook Facebook.com gaat wel is offline door een storing. Op momenten wanneer dit gebeurd krijgt de social media website een hoop aandacht, want iedereen gebruikt de site. Een Facebook storing is niet leuk en kan tot veel irritaties zorgen, lees hier alles over deze storingen.

Facebook storing

Wat moet ik doen als FB niet werkt?

Als Facebook niet werkt, raden wij je aan om even te wachten en dan de pagina opnieuw te laden. Indien dit niet werkt, wacht dan even 10 minuten. Als FB dan nog steeds niet werkt ga dan naar deze site en controleer of Facebook voor iedereen beschikbaar is.
Als er een storing op Facebook is dan werkt de app die je op je smartphone gebruikt ook niet. Je kan dit zien aan het feit dat er geen updates worden geplaatst in de app. Soms komt het ook voor dat dochter sites van FB ook offline gaan, zo kan het gebeuren dat Instagram ook offline is wanneer Facebook niet meer werkt.

Hoe ontstaat een Storing?

Een storing kan ontstaan door verschillende factoren. Zo kan er een stroomstoring ontstaan zijn, waardoor de servers die FB online houden uitvallen. Ook kan er een fout in het systeem zijn ontstaan waardoor er storingen kunnen ontstaan. Een fout in het systeem van een van de grootste websites ter wereld is nihil, maar het kan altijd gebeuren. Soms kan het ook voorkomen dat het internet van je provider een storing heeft. Dan kan je ook geen verbinding maken met andere websites. Een storing bij je provider komt niet zo vaak voor.

Facebook storing

Dit kan je checken door target=”_blank”>hier te klikken. Als je naar die site gaat kan je zien of FB offline is , wanneer je de melding ziet van: “It’s just you. http://facebook.com is up.” betekent het dat Facebook.com gewoon bereikbaar is. Maar wanneer je de melding ziet van: “It’s not just you! http://facebook.com looks down from here.” betekent het dat Facebook.com niet bereikbaar is. Wanneer je de 2de melding krijgt raden wij je aan om even te wachten. Misschien is er een storing die binnen 1 of 2 uurtjes is verholpen.

Wat kan ik er aan doen?

Je kan er zelf weinig aan doen. Het enige wat wel zo kan zijn is dat jouw eigen verbinding de connectie met Facebook blokkeert. Dit kan gebeuren wanneer je op school zit of bij je werkomgeving. Sommige werkgevers blokkeren namelijk sites zoals Facebook of Youtube omdat ze bang zijn dat mensen de hele dag naar die sites toe gaan. Je kan er achter komen of door de techniek die hierboven wordt genoemd toe te passen, werkt FB niet op jouw computer maar geeft de site aan dat het wel werkt, dan heeft jouw werkgever Facebook.com geblokkeerd.

Gebruik van mobiel

Veel mensen gebruiken Facebook op hun mobiel door middel van de app die de social media site aanbied. Soms kan het zo zijn dat er een storing is op het 3G/4G netwerk. Hierdoor werkt dan ook Facebook.com niet, als dit voorkomt raden we je aan om contact op te nemen met je provider.

Bekijk onze tool

Wil jij graag een facebook hacken via het internet? Bekijk dan onze software op installatie pagina!

admin