Op zoek naar facebook storing melden?

facebook storing melden
 
Facebook storing laat mensen geen berichten plaatsen XGN.nl.
Facebook storing met berichten plaatsen. Het probleem met het plaatsen van berichten lijkt het meest voor te komen via het Internet. Gebruikers melden via de Facebook app wel berichten te kunnen plaatsen. Als gebruikers een bericht willen plaatsen wordt hun scherm donker of het verdwijnt het berichtvenster volledig.
Facebook storing? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
@kroon125 het lijkt erop dat de storing bij facebook is verholpen. 28 februari 2018 1705.: @Ristcard leuk, we kunnen niets op facebook plaatsen. 28 februari 2018 1530.: @MIchelFR1908VL storing facebook nog meer mensen last van. mobile facebook werkt wel gewoon.
Bugs en bekende problemen Helpcentrum van Facebook Facebook.
Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid. Bugs en bekende problemen. Hier vind je een lijst met veelvoorkomende problemen met Facebook Mobile waarvan we op de hoogte zijn.
Overzicht van Facebook storingen Alle Storingen.
9 april 2018 Storing bij Facebook. Er is vanaf 2148: een storing bij Facebook. Heb je er ook last van? Laat dan hieronder een reactie achter. 5 april 2018 Storing bij Facebook. Er is vanaf 2152: een storing bij Facebook.
Facebook storing? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
@glanness73 @umarebru heb bewust geen facebook pagina. niets blijft prive op facebook alles wordt zo op internet gegooid! @tweetymv70 @jmnuijs77 @rtl7 @rtlnl was bij begin al een melding van op twitter facebook en tv dat deze vervallen was ivm technische storing @rtl7.
Grote storing bij Facebook Algemeen PCMweb.nl.
Grote storing bij Facebook. Grote storing bij Facebook. Sommige Facebook-gebruikers melden dat de sociale netwerksite niet bereikbaar is. De oorzaak is niet bekend. Het is de tweede grote storing in een week tijd. Het is niet bekend waar de storing van maandagavond aan te wijten is.
Werkt de Facebook-app niet op je iPhone? Probeer dit eens.
Wijzig je DNS-instellingen en het zou weer moeten werken. Problemen melden bij Facebook. Als geen van deze tips werken, kun je altijd nog een probleem bij Facebook melden. Dit doe je als volgt.: Open de Facebook-app en ga naar Meer.
Facebook Storing Actuele Facebook Storingen Problemen!
Mocht dit niet werken, dan moet je gewoon even geduld hebben en deze pagina in de gaten houden. Facebook Nieuws Facebook Login Zoeken Facebook App Facebook Messenger Facebook Games Facebook Graph Search Facebook storing Helpdesk Namen Partners Facebook-zoeken.nl is een onafhankelijke zoekmachine zonder enige band of relatie met Facebook inc.

Contacteer ons